Una companyia ben avinguda amb una trajectòria particular. Autèntics fugitius dels aplaudiments llargs, especialistes en driblar les lloances sense caure en la falsa modèstia. Sincers i desinteressats. Però en algun moment havien de fallar -sempre passa- amb els anys un es descuida i comença a fer les coses a mig gas i per diners. Convertits en persones desconfiades, prematurament envellides i sense forces per canviar les coses, no troben una altra opció que desaparèixer de l´escena amb una última obra, un comiat profund. La profunditat com a concepte. Tocar fons, degradar-se per perdre la dignitat, el respecte, la vergonya, fer-se els idiotes, frivolitzar. Sentir-se lliures de tota responsabilitat per poder continuar vivint. L´escena són parets tristes, barra de bar mostosa, algunes cadires velles, llum de neó... i darrere de tot, en el fons, algunes persones bones.


Algunes persones bones mostra el dia a dia dels quatre membres de El pont flotant en un futur hipotètic. Un viatge en el temps d´anada i tornada que mescla diferents llenguatges i que compta amb la presència de persones no actors que col·laboren en escena. Tot a travès d´una mirada personal i plena de sentit de l´humor i ironia per a reflexionar sobre la capacitat de compromís de l´individu amb la societat i la dificultat de mantindre sempre una actitut coherent.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Estrena: C.C. La Mercè (Girona), dins del Festival Temporada Alta, novembre 2011. Coproducció amb el Festival Temporada Alta de Girona i Pro21Cultural.

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ:
Àlex Cantó
Joan Collado
Jesús Muñoz
Pau Pons
IL·LUMINACIÓ:
Marc Gonzalo
DISSENY D´ESCENOGRAFIA:
Joan Collado
REALITZACIÓ ESCENOGRAFIA:
Santi Montón
CREACIÓ MUSICAL:
David Alarcón
DISSENY GRÀFIC:
Joan Collado
AUDIOVISUALS:
El Pont Flotant
Fermín Jiménez
FOTOGRAFIES:
José Ignacio de Juan
ASSISTENT DE PRODUCCIÓ:
David Carmona
INSTAL·LACIÓ SONORA:
El Pont Flotant
Pedro Aznar
Santi Montón

DESCÀRREGUES: