Trànsit, el viatge de Juanillo Cabeza és el resultat d´un treball de creació col·lectiva on es qüestiona l´educació, la realitat i, en definitiva, el món en què vivim. Les contínues transformacions en escena dels actors, el ball, la utilització de titelles, la creació de diferents espais amb el cos i la veu i la il·lusió de les ombres, mostren el gran artifici que és el teatre i conformen una còmica metàfora plena d´ironia que deixa a l´espectador amb un cert gust agredolç.


Tres són els presentadors d´esta història, els artífexs que conten, creen i inventen la realitat de Juanillo, l´única realitat que ell coneixerà. Un Juanillo que naix en este mateix instant, dins d´un cub, on aprendrà a caure i a alçar-se, a caminar el seu particular viatge, a conformar-se amb el món que li ha tocat viure. Juanillo ha de continuar el seu camí, recte, sempre cap avant perquè… ja se sap, l´espectacle ha de continuar!

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Estrena: Setembre del 2004, en la XV Mostra Internacional de Mim de Sueca.

ACTORS:
Paco Martínez - presentador 1
Jesús Muñoz - presentador 2
Àlex Cantó - presentador 3
Joan Collado - Juanillo
DIRECCIÓ:
Pau Pons
AJUDANT DE DIRECCIÓ:
Jesús Muñoz
TEXT:
Jesús Muñoz i Pau Pons
ESCENOGRAFIA I VESTUARI:
Joan Collado
COL·LABORACIONS:
Aníbal Gómez
Miquel Llop
Joan Miquel Reig
Mª José Peris
Xavi Moreno (veu en off)
Ramón Jiménez
IL·LUMINACIÓ:
Àlex Cantó
REALITZACIÓ DEL VESTUARI:
Maribel Saiz
FOTOGRAFIA:
José Ignacio de Juan
VÍDEO:
Salva Muñoz
DISSENY GRÀFIC:
Joan Collado
ASSESSORA DEL MUNTATGE:
Isabel Úbeda
AGRAÏMENTS:
a l´Odin Teatret, al Folke Musik Centret Hogager, als nostres pares i mares i, especialment, a Aurelio Delgado i a la Carme Teatre

DESCÀRREGUES: