Currículum del grup de treball

Àlex Cantó

(actor, il·luminador i gerent d´el pont flotant)

És Llicenciat en Art Dramàtic per l´Escola Superior d´Art Dramàtic de València, a més de cursar el Primer Cicle de Filologia Hispànica en la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Ha continuat la seua formació actoral amb professors com John Mowat, Isabel Úbeda, MªJosé Peris, Victòria Salvador, José Antonio Sánchez, Ximo Flores, Sophie Kasser i Stephan Lévy (Decroux), Vicent Arlandis, Daniel Abreu i Juan Domínguez entre d´altres, i amb nombrosos professors del Centre Roy Hart (França).

És membre fundador de la companyia El Pont Flotant on ha participat en els seus muntatges i també de la companyia Electro Show Machine (juntament amb Jesús Muñoz). També ha treballat amb La Dependent, Albena , Combinats, Purna, Gòrmic i Teatre El Musical. I amb directors com Gemma Miralles, Laura Useleti, Fernando Bernués, Joanmi Reig, Victòria Salvador i Cristina García, entre d´altres.

Per a la televisió ha treballat com a actor en les sèries Socarrats i Maniàtics (Albena/Conta Conta), En l´aire (Createle) i L’Alqueria Blanca (Trivisión).

Joan Collado

(actor, escenògraf i dissenyador gràfic d´el pont flotant).

És Llicenciat en Art Dramàtic per l´Escola Superior d´Art Dramàtic de València i en Belles Arts per la Facultat de Belles Arts Sant Carles de València, on també ha realitzat cursos del Doctorat en Arts Visuals i Intermèdia. Des de 2004 és professor de dibuix de secundària.

Ha continuat la seua formació amb professors com Yoshi Oida (actor de Peter Brook), Eugenio Barba, Isabel Úbeda (Odin Teatret), Marian del Valle, MªJosé Peris, Victòria Salvador, Sophie Kasser (Decroux), Jorge Picó, Mar Navarro i Tobby Jones (LeCoq), José Antonio Sánchez, Rodrigo García, Vicent Arlandis, Toni Aparisi, Daniel Abreu i Juan Domínguez, entre d´altres, i amb nombrosos professors del Centre Roy Hart (França).

És membre fundador de la companyia El Pont Flotant on ha participat en els seus muntatges i també de la companyia Mónica y Juanito. Ha treballat com a actor per a La Pavana, Carme Teatre i Anem Anant, i com a dissenyador gràfic i escenògraf per a Teatre Exprés, l’ESAD i Escena Erasmus, entre d´altres.

Per a la televisió ha treballat com a actor en les sèries Socarrats i Maniàtics per a Canal 9, produïdes per Albena i Conta Conta Produccions.

Jesús Muñoz

(actor, autor i coordinador de les activitats de la sala flotant)

Ha rebut la seva formació acadèmica a l´ESAD de València (1998-2002) i ha continuat la seva formació amb mestres com Isabel Úbeda, Roberta Carrieri (Odin Teatret), Àngel Bonora, Jorge Picó (Lecoq), Tom Lebhart (Decroux), Pablo Corral, Victòria Salvador, Mª José Peris, Daniel Abreu, Núria Inglada o Juan Domínguez, entre d´altres.

És membre fundador de la companyia El Pont Flotant on ha participat en els seus muntatges i també de la companyia Electro Show Machine (juntament amb Àlex Cantó). Ha treballat amb La Fura dels Baus, Arden, Teatres de la Generalitat Valenciana, sota la direcció escènica de Jorge Picó, Teatre de Marionetas La Estrella, Det Andet Teater (Dinamarca), o Bambalina Teatre Practicable, i en sèries de televisió com Negocis de família o Les Moreres (per a Canal 9).

Des de l'any 2002 combina els seus treballs escènics amb la pedagogia. Organitza cursos i tallers a la Sala Flotant, col·labora amb diferents escoles de teatre de València i actualment és professor de l'assignatura d'entrenament vocal a l'Escola de Cinema i Teatre Off de València.

Des del 2005 segueix el programa de formació pedagògica del Centre Artistique International Roy Hart (França), dirigit per Carol Mendelsohn i Saule Ryan. Des de 2010 imparteix cursos en aquest centre junt a Laurent Stéphane i Walli Höffinger.

Pau Pons

(actriu, directora i coordinadora de gira d´el pont flotant)

És Llicenciada en Art Dramàtic per l´Escola Superior d´Art Dramàtic de València i en Filologia Catalana per la Universitat de València. Ha continuat la seva formació amb mestres com Isabel Úbeda, Roberta Carrieri (Odin Teatret), Sophie Kasser i Stephan Levy (Decroux), Tobby Jones (LeCoq), Pablo Corral, Victòria Salvador, Daniel Abreu, Toni Aparisi o Juan Domínguez, entre d´altres, i amb nombrosos professors del Centre Roy Hart (França).

És membre fundador de la companyia El Pont Flotant on ha participat en els seus muntatges, a més de treballar en altres produccions per a Moma Teatre, Pluja, TGV, Det Andet Teater (Dinamarca), Festival VEO… i amb directors com Jorge Picó, Carles Alfaro, Ximo Vidal, Joaquim Candeias, Xavi Puchades, etc.

A més de dirigir per a la seua companyia, ha realitzat ajudanties de direcció per a Albena Teatre, Pluja, Arden i Combinats, i ha dirigit muntatges per a l´ESAC, Germinal i per a Hibiscus Teatre.

Des de 2009 és professora d´entrenament i d´interpretació en l´Escola de l´Actor (ESAC) a València.